Till efterrätt kanske mintchokladtårta?


Detta behöver du:
200 g mörk choklad
200 g smör
3 ägg
2 1/2 dl socker
3 dl mjöl

Glasyr
25 g smör
1 dl grädde
20 st after eight

Koka ihop allt och låt svalna.

Så här gör du:
Smält choklad och smör. Vispa ägg och socker pösigt.
Blanda i smör och chokladen. Blanda i mjölet.
Grädda i 175 grader i 30 min. Låt svalna och bre över
glasyren.

Kommentarer
Postat av: Niklas olsson

Nämen o vilken fin blogg du har fixat verran men du får slita dig från internet och komma till byn ditt rum är klart.



2010-10-29 @ 21:08:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0